• Bucuresti 1º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca 5º C
  Constanta 6º C
  Craiova -2º C
  Galati 2º C
  Iasi 1º C
  Suceava 4º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.7786 LEI
  1 USD = 4.3095 LEI
  1 GBP = 5.6295 LEI
  1 CHF = 4.4378 LEI
  1 HUF = 1.4244 LEI
  1 BGN = 2.4432 LEI
  1 JPY = 3.9187 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ministrul de Externe al Letoniei și secretarul de stat al Franței vin la Chisinau

25 Martie, 14:41

Ministrul de externe al Letoniei, Edgars Rinkēvičs si Harlem Désir secretar de stat pentru Afaceri Europene al Frantei se vor afla pe 26 si 27 martie la Chisinau la invitatia ministrului Natalia Gherman. Pe agenda discutiilor se vor afla implementarea Acordului de Asociere RM_UE, așteptările părților de la Summit-ul Parteneriatului Estic de la Riga dar si situatia regionala.

Natalia Gherman

Ministrul Afacerilor Externe al Letoniei, Edgars Rinkēvičs, și secretarul de stat pentru Afaceri Europene al Republicii Franceze, Harlem Désir, vor vizita Republica Moldova în această săptămână, la invitația șefei diplomației de la Chișinău, Natalia Gherman.

Ministrul leton Edgars Rinkēvičs, a cărui țară deține Președinția Consiliului UE, se va afla la Chișinău joi, 26 martie 2015, și va avea întrevederi cu prim-ministrul Chiril Gaburici, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman, precum și cu liderii alianței de guvernare.

Deasemenea de secretarul de stat pentru Afaceri Europene al Franței, Harlem Désir, se va afla vineri la Chisinau unde va avea întrevederi cu președintele R. Moldova, Nicolae Timofti, prim-ministrul Chiril Gaburici și viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman.

Discuțiile cu cei doi oficiali europeni se vor axa în special pe așteptările părților de la Summit-ul Parteneriatului Estic de la Riga (21-22 mai curent), implementarea Acordului de Asociere RM-UE și situația din regiune.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.md pe facebook
Alte articole: