• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 20º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 20º C
  Constanta 24º C
  Craiova 24º C
  Galati 23º C
  Iasi 22º C
  Suceava 19º C
  Timisoara 24º C
 • 1 EUR = 4.8721 LEI
  1 USD = 4.1498 LEI
  1 GBP = 5.3291 LEI
  1 CHF = 4.5231 LEI
  1 HUF = 1.3511 LEI
  1 BGN = 2.4910 LEI
  1 JPY = 3.9305 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Monica Babuc desemnata candidatul PD la primaria Chisinaului

04 Mai, 15:05

Monica Babuc este candidatul propus de Partidul Democrat la funcția de primar general de Chișinău. Anunțul a fost făcut de președintele Organizației teritoriale Chișinău, Pavel Filip, în urma ședinței Biroului executiv al Organizației teritoriale.

Monica Babuc

”PDM s-a angajat că va crește Moldova acasă, de aceea avem pregătită o echipă de profesioniști care vor reprezenta în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) problemele cetățenilor. De aceea, avem  nevoie de o fracțiune puternică în CMC pentru a face mai multe lucruri frumoase. În lista pentru CMC sunt incluși oameni de valoare”, a precizat Pavel Filip liderul organizatiei PD Chisinau.

Pavel Filip considera ca  Monica Babuc este o persoană cu care formațiunea se mîndrește, dar și care a demonstrat nu o dată, capacitățile de lider și rezultate impresionante.

La rîndul său, Monica Babuc a menționat că, este onorată de această decizie a colegilor de partid.

”Sigur că, dincolo de onoarea pe care o resimt îmi dau seama de responsabilitate pe care o am candidînd la această funcție. De aceea onorată și responsabilizată de echipa din care fac parte vom încerca să dăm chișinăuienilor încrederea că se poate de trăit bine și la Chișinău”, a precizat Babuc.

Monica Babuc s-a nascut la  29 martie 1964, s. Bardar, r. Ialoveni, a absolvit facultatea de istorie. Din martie 2013 este ministru culturii

 

Citeste mai mult despre: Monica Babuc, Pavel Filip, PD
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.md pe facebook
Alte articole: