• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 20º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 20º C
  Constanta 24º C
  Craiova 24º C
  Galati 23º C
  Iasi 22º C
  Suceava 19º C
  Timisoara 24º C
 • 1 EUR = 4.8721 LEI
  1 USD = 4.1498 LEI
  1 GBP = 5.3291 LEI
  1 CHF = 4.5231 LEI
  1 HUF = 1.3511 LEI
  1 BGN = 2.4910 LEI
  1 JPY = 3.9305 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Prezenta echilibrata la vot! Traian Basescu il sprijina pe Dorin Chirtoaca

28 Iunie, 17:56

Până la ora 18 la urnele de vot s-au prezentat in Chisinau 39,65%.Cel de-al doilea tur de scrutin local este decisiv, iar fiecare vot contează. Secţiile de votare din întreaga ţară vor fi deschise până la ora 21:00. Fostul presedinte al Romaniei, Traian Băsescu a precizat pe un site de socializare că votul de la Chişinău comportă pentru Uniunea Europeană ,,semnificaţia voinţei cetăţenilor capitalei Republicii Moldova de apropiere de valorile europene sau de respingere a acestora”.

urne vot

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Băsescu a precizat pe un site de socializare că votul de la Chişinău comportă pentru Uniunea Europeană ,,semnificaţia voinţei cetăţenilor capitalei Republicii Moldova de apropiere de valorile europene sau de respingere a acestora”.

,,Îi urez mult succes lui Dorin Chirtoacă, iar pe locuitorii municipiului Chișinău îi îndemn să se prezinte la vot pentru a-şi alege un primar pentru ei şi pentru Europa„, a mai menționat Traian Băsescu.

Cea mai mare miză politică, a precizat Traian Basescu, o constituie alegerile de la Chișinău, unde se confruntă doi candidați ce reprezintă sisteme de valori total opuse si care împart în două societatea din Republica Moldova. "Sunt convins că alegerea lui Dorin Chirtoacă pentru un nou mandat de primar ar confirma atașamentul basarabenilor faţă de libertate și demnitate”, a mai scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste mai mult despre: alegeri Chisinau, Traian Basescu, turul 2
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.md pe facebook
Alte articole: