• Bucuresti 6º C
  Baia Mare 1º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca 2º C
  Constanta 2º C
  Craiova 4º C
  Galati 4º C
  Iasi 5º C
  Suceava 7º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.7788 LEI
  1 USD = 4.3105 LEI
  1 GBP = 5.5968 LEI
  1 CHF = 4.4485 LEI
  1 HUF = 1.4200 LEI
  1 BGN = 2.4433 LEI
  1 JPY = 3.9118 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Timofti a decis: Ion Sturza desemnat pentru functia de premier

21 Decembrie, 17:24

Presedintele Nicolae Timofti l-a desemnat in aceasta seara pe Ion Sturza la functia de premier. Ion Sturza  a declarat că își dorește un Guvern apolitic dar și semnarea unui acord de integritate, care va aduce alți oameni în noul Guvern. Pana in acest moment doar PLDM este sigur ca va vota candidatura lui Sturza.

Ion Sturza

„Am decis să-l numesc pe domnul Sturza, cu atât mai mult că dumnealui deja a ocupat această funcție. Cunoaște foarte bine problemele din economia țării de problemele sociale, și sper că dumnealui va reuși să rezolva problemele cu care se confruntă cetățenii. Eu sper că toți îl vor vota, chiar dacă unele partide nu și-au arătat această dorință până acum, însă sper eu că ei își vor revizui părerea”, a declarat preșdintele Nicolae Timofti.

La randul sau Ion Sturza a declarat ca spera la un dialog constructiv cu partidele din parlament. ”Sper să trecem cu bine iarna din punct de vedere energetic și să obținem suportul financiar de la partenerii externi”, a declarat candidatul la funcția de premier, Ion Sturza.

Citeste mai mult despre: Ion Sturza, premier, Timofti
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.md pe facebook
Alte articole: