• Bucuresti 23º C
  Baia Mare 19º C
  Brasov 20º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 21º C
  Craiova 21º C
  Galati 21º C
  Iasi 21º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 20º C
 • 1 EUR = 4.8730 LEI
  1 USD = 4.1185 LEI
  1 GBP = 5.3917 LEI
  1 CHF = 4.5396 LEI
  1 HUF = 1.3354 LEI
  1 BGN = 2.4915 LEI
  1 JPY = 3.9322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Vlad Filat a demarat discutiile pentru crearea unei noi coalitii pro-europene."Moldova merge inainte"

15 Iunie, 12:11

"Alegerile locale generale la nivel de ţară au fost câştigate de forţele pro-europene, iar acest lucru ne obligă să facem tot ce este necesar pentru ca parcursul european să fie continuat. Începând de azi vor demara discuţiile cu liderii PL şi PDM privind crearea coaliţiilor pro-europene la nivel raional şi local. Este important să convenim asupra unor acţiuni comune pentru ca în turul doi de scrutin să câştige candidaţii partidelor pro-europene"

Vlad Filat

Conform lui Vlad Filat va avea loc un proces firesc ce ţine de constituirea unei majorităţi parlamentare, discuţiile deja fiind demarate.

Politicianul afirma  ca alegerile anticipate ar fi un dezastru pentru Republica Moldova. In opinia lui Filat cei care urmăresc alegeri anticipate parlamentare în nici într-un caz nu doresc bine acestei ţări. "Am discutat cu colegii din PDM şi suntem în consultări permanente cu preşedintele ţării, Nicolae Timofti, dar şi cu partenerii externi. Sper că vom reuşi într-o perioadă scurtă de timp să convenim asupra creării acestei majorităţi parlamentare pentru ca să oferim cât mai rapid un guvern ţării"a mai precizat liderul PLDM intr-o postare pe un site de socializare.

Rezultatele alegerilor în municipiul Chişinău, considera presedintele liberal-democratilor,  sunt consecinţele directe ale unei campanii electorale dezastruoase, menită să distrugă orice forţă pro-europeană. "Este important ca pe viitor cei care se declară împotriva Rusiei să înţeleagă că prin distrugere nu poţi construi nimic. Moldova merge înainte"a concluzionat Vlad Filat.

 

Citeste mai mult despre: Chisinau, pro-europene, Vlad Filat
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.md pe facebook
Alte articole: