• Bucuresti 34º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 28º C
  Cluj-Napoca 29º C
  Constanta 29º C
  Craiova 34º C
  Galati 33º C
  Iasi 31º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 32º C
 • 1 EUR = 4.8375 LEI
  1 USD = 4.0949 LEI
  1 GBP = 5.3607 LEI
  1 CHF = 4.4794 LEI
  1 HUF = 1.3977 LEI
  1 BGN = 2.4734 LEI
  1 JPY = 3.8756 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Vlad Filat a demarat discutiile pentru crearea unei noi coalitii pro-europene."Moldova merge inainte"

15 Iunie, 12:11

"Alegerile locale generale la nivel de ţară au fost câştigate de forţele pro-europene, iar acest lucru ne obligă să facem tot ce este necesar pentru ca parcursul european să fie continuat. Începând de azi vor demara discuţiile cu liderii PL şi PDM privind crearea coaliţiilor pro-europene la nivel raional şi local. Este important să convenim asupra unor acţiuni comune pentru ca în turul doi de scrutin să câştige candidaţii partidelor pro-europene"

Vlad Filat

Conform lui Vlad Filat va avea loc un proces firesc ce ţine de constituirea unei majorităţi parlamentare, discuţiile deja fiind demarate.

Politicianul afirma  ca alegerile anticipate ar fi un dezastru pentru Republica Moldova. In opinia lui Filat cei care urmăresc alegeri anticipate parlamentare în nici într-un caz nu doresc bine acestei ţări. "Am discutat cu colegii din PDM şi suntem în consultări permanente cu preşedintele ţării, Nicolae Timofti, dar şi cu partenerii externi. Sper că vom reuşi într-o perioadă scurtă de timp să convenim asupra creării acestei majorităţi parlamentare pentru ca să oferim cât mai rapid un guvern ţării"a mai precizat liderul PLDM intr-o postare pe un site de socializare.

Rezultatele alegerilor în municipiul Chişinău, considera presedintele liberal-democratilor,  sunt consecinţele directe ale unei campanii electorale dezastruoase, menită să distrugă orice forţă pro-europeană. "Este important ca pe viitor cei care se declară împotriva Rusiei să înţeleagă că prin distrugere nu poţi construi nimic. Moldova merge înainte"a concluzionat Vlad Filat.

 

Citeste mai mult despre: Chisinau, pro-europene, Vlad Filat
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.md pe facebook
Alte articole: