• Bucuresti 17º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 14º C
  Cluj-Napoca 15º C
  Constanta 12º C
  Craiova 17º C
  Galati 16º C
  Iasi 15º C
  Suceava 12º C
  Timisoara 19º C
 • 1 EUR = 4.8286 LEI
  1 USD = 4.4674 LEI
  1 GBP = 5.4858 LEI
  1 CHF = 4.5775 LEI
  1 HUF = 1.3246 LEI
  1 BGN = 2.4689 LEI
  1 JPY = 4.1201 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Vladimir Plahotniuc se suspenda din functia de prim-vicepresedinte si din calitatea de membru PDM

15 Octombrie, 17:58

Vlad Plahotniuc a anunțat că se autosuspendă din funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Democrat. Intr-un mesaj postat pe un sit de socializare, controversatul om de afaceri anunta ca se autosuspenda din functiile detinute in cadrul PD dar si din calitatea de membru al acestei formatiuni.

Vlad Plahotniuc

VLADIMIR PLAHOTNIUC:

”Având în vedere necesitatea ca ancheta în cazul BEM să fie în afara oricăror suspiciuni legate de eventuale influențe externe instituțiilor de drept, dar având în vedere și acuzațiile care mi se aduc, chiar daca nu au fost niciodată probate și sunt nefondate, consider că este oportun să mă autosuspend din funcția de primvicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova. De asemenea, mă autosuspend din calitatea de membru de partid, până la clarificarea anchetei în cazul BEM.

Nu am avut niciodată vreo implicare în acest caz, dar consider că e important ca în acest moment să fac acest demers, pentru a nu lăsa campaniile de manipulare să afecteze activitatea instituțiilor de drept, dar și imaginea partidului din care fac parte.

Am încredere că PDM va contribui la asigurarea stabilității actualei alianțe și la menținerea cursului european al Republicii Moldova. De responsabilitatea partidelor alianței depinde evitarea alegerilor anticipate și intrarea într-o criza politică extrem de complicată.”

Citeste mai mult despre: PD, retragere, Vladimir Plahotniuc
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.md pe facebook
Alte articole: