• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9171 LEI
  1 USD = 4.1348 LEI
  1 GBP = 5.7547 LEI
  1 CHF = 4.5687 LEI
  1 HUF = 1.3781 LEI
  1 BGN = 2.5140 LEI
  1 JPY = 3.7730 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Victor Ponta:” ”România dincolo de vorbe frumoase, are obligația să facă și lucruri concrete pentru Moldova”

27 August, 13:45

Premierul român, Victor Ponta a declarat astazi că România va rămîne în continuare cel mai hotărît susținător și avocat al integrării europene a Republicii Moldova.  ”România dincolo de vorbe frumoase, are obligația să facă și lucruri concrete, așa încît proiectele începute să aibă continuitate. Avem posibilitatea de a vă ajuta, doar trebuie să oferiți stabilitate și să punctați prioritățile, iar noi vă vom sprijini”, a mai afirmat Ponta.

Nicolae Timofti, Victor Ponta Valeriu Strelet

România va rămîne în continuare cel mai hotărît susținător și avocat al integrării europene a Republicii Moldova, a prezizat astazi Victor Ponta in cadrul unei conferinte de presa sustinuta impreuna cu premierul Valeriu Strelet

”România dincolo de vorbe frumoase, are obligația să facă și lucruri concrete, așa încît proiectele începute să aibă continuitate. Avem posibilitatea de a vă ajuta, doar trebuie să oferiți stabilitate și să punctați prioritățile, iar noi vă vom sprijini. Noi suntem pregătiți să le facem împreună”, a precizat Ponta.

La rîndul său,  Premierul Streleț a menționat că, cu certitudine, această vizită este încă un pas spre consolidarea relației speciale dintre RM și România.

”Pe parcursul discuțiilor pe care le-am avut astăzi, am abordat un șir de subiecte de interes comun. Firește că, procesul de integrare europeană a constituit un punct focal, dar și în egală măsură am făcut o trecere în revistă a principalelor proiecte care sunt sau urmează a fi realizate cu sprijinul României. Am convenit să dezvoltăm și în continuare proiecte din diverse domenii de interes reciproc”, a subliniat Streleț.

Tot astazi, cei doi premieri au semnat al patrulea protocol adițional prin care  ajutorul nerambursabil oferit de România a fost prelungit.

Premierul român Victor Ponta a declarat că Romania stă bine din punct de vedere economic, financiar și bugetar și că este în poziția când la nevoie poate ajuta Republica Moldova.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.md pe facebook
Alte articole: